Ergofysio Fysiotheraphie Dry Needling Friesland, ook Sportblessures en Medical Taping

MAF training; een unieke combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen

Mijander verzorgt de MAF training voor organisaties; een unieke nieuwe training om stress te verminderen en de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten.

MAF training; een unieke combinatie van Mindfulness, ACT en Focussen

De MAF training start weer vanaf vrijdagmorgen 31 mei  2024. Vier F2F bijeenkomsten één keer in de maand, vernieuwd met online begeleiding en MAFmomentjes. Een incompany training is eveneens mogelijk. 

MAF is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en MAFmomentjes*.

Mindfulness: met aandacht in het hier en nu zijn op een milde manier en zonder oordeel.
ACT (Acceptance & Commitment Training): accepteren wat er is en je hier niet door te laten lijden maar te doen wat je werkelijk graag wilt. Met als doel om de psychologische flexibiliteit van mensen te vergroten.
Focussen: naar ‘binnen gaan’, stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waarmee je positieve veranderingen op gang brengt.

* Een MAFmomentje is een kort pauze moment voor jezelf. Je neemt even afstand van die dingen waar je mee bezig bent en richt je aandacht op je ademhaling, lichaam of zintuigen. Het maakt dat je veerkrachtig blijft en met hernieuwde energie weer aan de slag gaat.

Marja Steegenga is Mindfulness en ACT trainer, opgeleid bij SeeTrue en heeft ondermeer de masterclass Focussen gevolgd bij Rene Maas, één van de grondleggers van Focussen in Nederland. 
Met MAF meer mens, geinspireerd op de MAF training heeft de Hersenbokaal van de Hersenstichting gewonnen!

Meer weten? Stuur een mail naar info@mijander.nl

 

Wie zijn droom wil verwezenlijken
zal eerst wakker moeten worden

Jannie 38 jaar leerkracht
Lees verder
“Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en welke keuzes voor mij van belang zijn. En welke kant ik op wil. Ik heb knopen door gehakt wat betreft mijn huidige werk; de regie weer genomen.”
Leidingevende zorg 56 jaar
Lees verder
“Ik heb er veel energie door gekregen, energie die ik hard nodig heb om het team met de neuzen de goede kant op te krijgen.”
Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk
Lees verder
“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Ria beleidsmedewerkster
Lees verder
“Marja heeft een positieve en milde, maar ook kritische aanpak, die mij de ruimte gaf om naar mezelf te kijken en te leren. In een prettige en open sfeer.”
Carla 61 jaar hulpverlener
Lees verder
"MAF heeft mij geleerd dat ik ben wie ik ben en hoe ik de inzichten in de praktijk kan toepassen. Iedereen die me kent ziet ook dat ik veranderd ben rustiger ben.. Ik ben echt zo als ik ben en dat is geweldig."